Alimentele care te ajută să îţi menţii tinereţea

Pentru că frumuseţea vine din interior, Csid.ro îţi propune să redescoperi alimentele care te ajută să îţi menţii tinereţea.

111 afișări
Imaginea articolului Alimentele care te ajută să îţi menţii tinereţea

Alimentele care te ajută să îţi menţii tinereţea (Imagine: Mediafax Foto)

Nucile - Un studiu recent a scos la iveală că persoanele care manancă în mod regulat nuci îşi măresc durata de viaţă cu circa 2 ani jumate. Foarte bogate în grăsimi nesaturate, nucile sunt o sursă nemaipomenită de diferite vitamine, minerale şi antioxidanţi.

Ciocolata - Ciocolata are o concentratie sporită de flavanol, substanţă antioxidantă care asigură printre altele şi buna circulatie a sângelui.

Citeşte mai multe despre alimentele care te ajută să îţi menţii tinereţea pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici