Apa băută înainte de masă „te scapă” de până la 5 kilograme în 3 luni

Un pahar de 500 de mililitri cu apă, băut înainte de masă, "te scapă" de 5 kilograme în numai trei luni, relevă o cercetare realizată de americani. Specialiştii în nutriţie au testat 48 de subiecţi, jumătate bărbaţi şi jumătate femei, cu vârste cuprinse între 55 de ani şi 75 de ani, timp de 12 săptămâni. Ei au urmat o dietă săracă în kilocalorii, dar echilibrată, potrivit cotidianului "Gândul".

82 afișări
Imaginea articolului Apa băută înainte de masă „te scapă” de până la 5 kilograme în 3 luni

Apa băută înainte de masă „te scapă” de până la 5 kilograme în 3 luni (Imagine: Gândul)

Ei au urmat o dietă săracă în kilocalorii, dar echilibrată. În plus, jumătate dintre participanţii la studiu au trebuit să bea 500 de mililitri de apă de trei ori pe zi, înainte de cele trei mese principale.

Citeşte mai multe despre cum te ajută apa să pierzi din greutate pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici