Apa termală hidratează şi împrospătează pielea

Potrivit specialiştilor în dermatologie, sărurile minerale aflate în compoziţia apei termale, precum sulf, seleniu, siliciu, fier, magneziu, cupru şi zinc, sunt benefice pentru piele. Datorită acestor componente, apa termală are capacitatea de a împrospăta, hidrata intens şi calma epiderma.

487 afișări
Imaginea articolului Apa termală hidratează şi împrospătează pielea

Apa termală hidratează şi împrospătează pielea (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Specialiştii susţin că apa termală are proprietăţi în vindecarea eczemelor, inflamaţiilor pielii, iritaţiilor pielii, acneei, dar şi în calmarea dermatitelor iritative ale nou-născuţilor. Apa termală are o influenţă benefică deoarece ajută la stimularea şi regenerarea celulelor şi sinteza colagenului. Medicii o mai recomandă pacienţilor supuşi la anumite proceduri, cum ar fi peelingul chimic. Spray-urile cu apă termală se fixează bine pe faţă, protejând-o.

Citeşte mai multe despre beneficiile apei termale pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici