Apendicita ar putea fi diagnosticată printr-un test de urină

Apendicita, una dintre cele mai fecvente urgente chirurgicale abdominale la copii, ar putea fi diagnosticată din timp printr-o detectare în urină a unei proteine, considerata de cercetătorii de la Centrul de Proteomică al Spitalului de Pediatrie din Boston drept biomarker pentru această afecțiune,informează România Liberă.

305 afișări
Imaginea articolului Apendicita ar putea fi diagnosticată printr-un test de urină

Apendicita ar putea fi diagnosticată printr-un test de urină

 

Cercetătorii conduși de dr. Richard Bachur, șeful departamentului de Urgență al spitalului din Boston, au decis să efectueze o abordare sistematică și au efectuat un studiu de proteomică pentru a identifica cel mai precis biomarker pentru apendicită.

Citește mai multe pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici