Apetitul sexual nu se diminuează pe timpul sarcinii

Femeile au acelaşi apetit sexual în timpul sarcinii ca şi în perioada premergătoare acesteia, relevă un studiu realizat în Portugalia şi publicat în cel mai recent număr al "The Journal of Sexual Medicine", informează cotidianul Gândul.

27 afișări
Imaginea articolului Apetitul sexual nu se diminuează pe timpul sarcinii

Apetitul sexual nu se diminuează pe timpul sarcinii (Imagine: www.gandul.info)

Mai mult, oamenii de ştiinţă au constatat că nici satisfacţia din timpul actului sexual nu se diminuează în perioada sarcinii.

Pentru a ajunge la această concluzie, cercetătorii au monitorizat pe parcursul sarcinii 188 de femei cu vârste cuprinse între 17 şi 40 de ani. Voluntarele au completat chestionare pe această temă în ziua externării din spital, după ce născuseră.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici