Apple a lansat un dispozitiv pentru diabetici. Cum se poate verifica nivelul de zahăr din sânge cu ajutorul unui iPhone

Apple a lansat un nou dispozitiv ce va permite celor care suferă de diabet să-şi verifice nivelul glucozei din sânge în orice moment, cu ajutorul unui iPhone sau iPod Touch.

781 afișări
Imaginea articolului Apple a lansat un dispozitiv pentru diabetici. Cum se poate verifica nivelul de zahăr din sânge cu ajutorul unui iPhone

Apple a lansat un dispozitiv pentru diabetici. Cum se poate verifica nivelul de zahăr din sânge cu ajutorul unui iPhone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ataşat de iPhone sau iPod Touch, iBGStar vine cu o aplicaţie Manager Diabet care permite stocarea, urmărirea şi analizarea datelor medicale.

Monitoarele de glucoză tradiţionale testează picături de sânge obţinute prin înţeparea pielii. iBGStar funcţionează la fel, dar este mai mic şi se ataşează direct în iPhone sau iPad Touch. Aparatul analizează proba şi afişează rezultatele pe ecran, informează Daily Mail.

De asemenea, acesta permite utilizatorilor să analizeze şi modul în care boala evoluează.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici