Blefaroplastia, soluţia pentru un chip cu cinci ani mai tânăr

Ridurile, inesteticele pleoape lăsate, pungile de sub ochi, cearcănele, toate acestea ne trădează atunci când încercăm să mascăm trecerea anilor. Esteticienii vin cu o soluţie pentru persoanele care au astfel de probleme şi doresc eliminarea semnelor trecerii timpului - blefaroplastia, o intervenţie asupra pleoapelor, în urma căreia chipul întinereşte, susţin chirurgii, cu 5 până la 10 ani.

245 afișări
Imaginea articolului Blefaroplastia, soluţia pentru un chip cu cinci ani mai tânăr

Blefaroplastia, soluţia pentru un chip cu cinci ani mai tânăr (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Blefaroplastia estetică este o procedură de chirurgie plastică ce are rolul de a îndepărta excesul de tegument şi grăsime, care alcătuiesc pungile şi ridurile pleoapelor. Astfel, se elimină aspectul obosit şi îmbătrânit din zona ochilor şi se ridică sprâncenele", explică dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică.

Potrivit esteticienilor, chirurgia pleoapelor este una din cele mai spectaculoase intervenţii estetice, ce este folosită în cazul ambelor sexe cu rezultate stabile pentru mult timp şi cicatrice invizibile în majoritatea cazurilor.

Citeşte mai multe despre blefaroplastia estetică pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici