Cât de eficiente sunt dietele de vară

Regimul pe bază de pepene roşu pare să fie cea mai sănătoasă şi la îndemână alternativă atunci când vrem să slăbim în perioada caniculară, informează cotidianul Gândul.

28 afișări
Imaginea articolului Cât de eficiente sunt dietele de vară

Cât de eficiente sunt dietele de vară (Imagine: Publimedia)

Oţetul de mere este poţiunea-minune la care recurg unii dintre noi atunci când vor să scape de kilogramele inestetice într-un timp destul de scurt. Medicii nutriţionişti atrag atenţia că nu trebuie abuzat de acest regim, deoarece oţetul este foarte acid şi poate duce la apariţia gastritelor şi a hiperacidităţii gastrice.

O altă dietă de bază în sezonul estival se bazează pe fructe, dar nu întotdeauna rezultatele sunt cele scontate. Dimpotrivă, ea poate duce la îngrăşare, dacă nu facem alegerile potrivite. "Dacă vrem să scăpăm într-un timp relativ scurt de câteva kilograme, trebuie să alegem fructe al căror conţinut în apă este foarte ridicat.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici