Cât te costă să slăbeşti după Revelion la sală sau la bazinul de înot

Exerciţiile cardio, înotul, Kangoo fitness şi dieta personalizată sunt cele mai potrivite metode pentru a scăpa de excesul de kilograme.

104 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să slăbeşti după Revelion la sală sau la bazinul de înot

Cât te costă să slăbeşti după Revelion la sală sau la bazinul de înot (Imagine: Shutterstock)

Mesele copioase din ultima perioadă ne-au adus cu siguranţă câteva kilograme în plus. Specialiştii în nutriţie şi în fitness au oferit pentru gândul cele mai la îndemână soluţii pentru a scăpa de surplusul de kilograme, realizând şi un calcul referitor la suma de bani pe care trebuie să o scoatem din buzunar pentru a reveni la greutatea de dinaintea sărbătorilor de iarnă. "Efortul susţinut este contraindicat pentru că organismul este lipsit de energie din cauza excesului de grăsimi şi kilocalorii. Astfel, pentru început se recomandă plimbările de cel mult 15 minute. Aceasta reprezintă o primă fază în procesul de slăbire, care trebuie să dureze cel mult o săptămână, apoi se va începe antrenamentul propriu-zis, care trebuie să dureze până la două ore", spune Mihai Dragomir, antrenor de fitness. Potrivit acestuia, alergările pe bandă, urmate de exerciţii cardio sunt cele mai indicate metode de a slăbi cu ajutorul sportului. "În maxim o lună vor reuşi să slăbească până la 4 kilograme, greutatea adăugată în ultimele zile", susţine antrenorul Dragomir.

Citeşte mai multe despre cele mai la îndemână soluţii pentru a scăpa de surplusul de kilograme pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici