Câtă mişcare trebuie să faci pentru a scăpa de caloriile din Coca-Cola

Compania care produce celebra băutură carbogazoasă Coca-Cola a lansat o aplicaţie prin care orice consumator al produsului îşi poate calcula câtă mişcare fizică trebuie să facă pentru a scăpa de caloriile acumulate după consumarea sucului.

6616 afișări
Imaginea articolului Câtă mişcare trebuie să faci pentru a scăpa de caloriile din Coca-Cola

Câtă mişcare trebuie să faci pentru a scăpa de caloriile din Coca-Cola (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Băuturile produse de compania Coca-Cola sunt consumate la nivel mondial de foarte multe persoane, acestea conţinând un aport semnificativ de calorii. Pentru a veni în sprijinul clienţilor săi Coca-Cola a lansat un calculator al caloriilor pe care le acumulează orice consumator după ce bea sucurile produse de companie, scrie Daily Mail

De exemplu, pentru a scăpa de caloriile acumulate după ce aţi consumat o cutie de Sprite trebuie să participaţi la o şedinţă de dans Zumba pentru 18 minute, sau 47 de minute de dans clasic, ori 73 de minute de călcat haine.

Conform calculatorului Coca-Cola, până şi consumarea apei cu vitamine necesită o doză de efort pentru a scoate din organism caloriile acumulate. Astfel, în acest caz consumatorul trebuie să meargă 13 minute cu bicicleta sau să dea cu aspiratorul 19 minute. O doză de Fanta consumată necesită aproximativ 12 minute de jogging pentru a renunţa la caloriile acumulate.

O doză de Coca-Cola conţine 39 de grame de zahăr, echivalentul a aproximativ nouă linguriţe, adică aproape de porţia zilnică de zahăr a unei femei. Produsele fără cofeină din gama Coca-Cola conţin 50 de miligrame de sodiu şi 1,25 de grame de sare.

Coca-Cola a decis lansarea calculatorului de calorii după ce a desfăşurat un sondaj printre consumatorii din Marea Britanie care au recunoscut că nu au timp pentru a mai face mişcare zi de zi.

"Vrem ca oamenii să înţeleagă cum se pot bucura de băuturile noastre cu ajutorul unei diete eficiente alături de un stil de viaţă activ", spun cei de la Coca-Cola Marea Britanie.   

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici