- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- BUCUREŞTI, (17.03.2009, 09:31)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
Ce grăsimi „rele“ să ocolim şi ce grăsimi „bune“ să consumăm
Medicii nutriţionişti ne sfătuiesc să nu excludem din alimentaţie grăsimile, pentru că îşi au rolul bine definit în îndeplinirea funcţiilor organismului.
175 afișări

Ce grăsimi „rele“ să ocolim şi ce grăsimi „bune“ să consumăm
„Grăsimile nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică. Pe lângă faptul că îmbunătăţesc gustul alimentelor şi sunt o sursă importantă de energie, oferă organismului beneficii specifice fără de care acesta nu poate funcţiona normal”, explică dr. Corina Zugravu, lector universitar la UMF „Carol Davila”.
Află care sunt grăsimile de care trebuie să ne ferim pe www.gandul.info.
ULTIMELE ȘTIRI
-
A rămas însărcinată de două ori în cinci zile. Medicii erau la fel de confuzi ca și femeia
-
"Vreau să readuc pasărea Dodo şi mamutul lânos la viaţă", declară Ben Lamm, fondator al unei companii de inginerie genetică
-
Rusia va invada Ucraina cu 300.000 - 500.000 de soldaţi pe 24 februarie 2023, transmite ministrul Apărării din Ucraina
-
"Forţe misterioase" există în Univers, raportează astronomii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



PROSPORT.RO



ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
ieri, 23:00
-
ieri, 22:14