Ce reguli pot fi încălcate într-o dietă, fără să te îngraşi?

Mănâncă cinci mese pe zi, evită pâinea albă, orezul şi pastele, nu mânca după ora 19 şi renunţă definitiv la dulciuri sunt regulile care pot fi "păcălite" atunci când ne aflăm într-un proces de slăbire, potrivit "Gândul".

40 afișări
Imaginea articolului Ce reguli pot fi încălcate într-o dietă, fără să te îngraşi?

Ce reguli pot fi încălcate într-o dietă, fără să te îngraşi?

Atunci când vrem să pierdem în greutate, medicul nutriţionist ne impune o multitudine de reguli, pe care suntem tentaţi să le încălcăm. Specialiştii în nutriţie spun că sunt câteva reguli care pot fi încălcate într-o dietă, fără a pune în pericol procesul de slăbire.

Citeşte mai multe despre cum putem păcălii regulile într-o dietă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici