Ce trebuie să mănânci pentru o piele frumoasă şi sănătoasă!

Calitatea pielii presupune o alimentaţie antioxidantă. Aceasta este extrem de importantă pentru a combate efectele oxidării tegumentelor precum ridurile şi deshidratarea. În fiecare zi, avem nevoie de substanţe antioxidante care să oprească acest proces de deterioare, cauzat fie de vârstă, fie de poluanţii din mediu sau de principalul duşman al pielii - soarele.

202 afișări
Imaginea articolului Ce trebuie să mănânci pentru o piele frumoasă şi sănătoasă!

Ce trebuie sa mananci pentru o piele frumoasa si sanatoasa! (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

"Razele ultraviolete sunt cel mai mare duşman al pielii şi din cauza aceasta expunerea prelungită şi bronzul excesiv nu fac decât să îmbătrânească pielea şi să îi strice calităţile şi aspectul", spune Mihaela Bilic.

Iată ce trebuie să nu ne lipsească din alimentatie pentru o piele frumoasă.

VITAMINA A
Varianta vegetală a vitaminei A se numeste caroten, care este un pigment de culoare portocalie, prezent în legumele de culoare roşie, porticalie sau verde. Betacarotenul este un precursor de vitamina A, care asigură o piele frumoasă ca aspect.

Citeşte mai multe despre alimentele potrivite pentru o piele frumoasă pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici