Ceai îmbuteliat? Nu miza pe antioxidanţi şi alte beneficii!

Consumatorii de ceaiuri din comerţ, ambalate în sticle de plastic, ar putea primi cu mâhnire ultimele veşti venite din partea oamenilor de ştiinţă: băutura pe care o cred binefăcătoare pentru sănătate nu este nici pe departe aşa de binefăcătoare.

68 afișări
Imaginea articolului Ceai îmbuteliat? Nu miza pe antioxidanţi şi alte beneficii!

Ceai imbuteliat? Nu miza pe antioxidanti si alte beneficii! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Antioxidanţii pe care ceaiurile îi conţin în mod normal, dacă sunt proaspete, nu se mai regăsesc în cele comercializate la sticlă. Cercetătorii americani au atrasa atenţia, în cadrul celei de-a 240-a Întâlnire Naţională a Societăţii Americane de Chimie ca într-o sticlă de ceai comercializat de marii producători se găsesc mai puţini polifenoli decât într-o singură ceaşcă de ceai preparat în casă.

Află mai multe despre ceaiul îmbuteliat pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici