Cele mai eficiente terapii de lux pe care şi le permit românii

Tratamentele faciale şi corporale care au drept scop exfolierea, hidratarea şi tonifierea dermei sunt recomandate în perioada de tranziţie dintre două anotimpuri, susţin specialiştii, citaţi de cotidianul Gândul.

23 afișări
Imaginea articolului Cele mai eficiente terapii de lux pe care şi le permit românii

Cele mai eficiente terapii de lux pe care şi le permit românii (Imagine: www.gandul.info)

Terapiile au drept rol obişnuirea dermei cu schimbările de temperatură inerente. Iată un top al celor mai eficiente terapii de lux pe care le practică românii:

"Damask Rose Ceremony" este un ritual realizat cu produse naturale şi organice pe bază de extract de tranda­firi de Damasc. Pentru cei dornici, tra­tamentul cuprinde mai mulţi paşi: ce­remonia ceaiului, ritualul spălării pi­cioa­relor, exfoliere cu argilă roz, sare de Himalaya, mac şi ulei esenţial de trandafir, împachetare cu ceară de al­bine, alge şi uleiuri esenţiale (lavandă, lămâie, rozmarin, trandafir), pietre calde vulcanice sub corp, tratament facial cu ulei de argan şi ulei esenţial de trandafir. Terapia costă 660 lei şi durează 3 ore.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici