Cinci trucuri pentru a părea mai tânără decât în realitate

Degenerarea treptată a structurii pielii este un proces firesc, ce nu poate fi împiedicat. Specialiştii în cosmetică citaţi de site-ul shine.yahoo.com sunt de părere că există câteva trucuri care pot preveni îmbătrânirea tenului şi care, odată însuşite, ne pot ajuta să mascăm trecerea timpului.

76 afișări
Imaginea articolului Cinci trucuri pentru a părea mai tânără decât în realitate

Cinci trucuri pentru a părea mai tânără decât în realitate (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

1. Foloseşte zilnic produse de îngrijire pe bază de retinol. Acestea oferă dermei o exfoliere uşoară şi menţin pielea hidratată, "ştergând" astfel anii de pe chipul tău. Potrivit specialiştilor, cremele cu retinol nu au efect asupra porilor, al căror aspect este determinat genetic. Un alt aspect al produselor pe bază de retinol este că accentuează sensibilitatea pielii în raport cu razele solare.

2. Pentru a preveni deteriorarea epidermei, medicul Heidi Waldorf, de la spitalul Mount Sinai din New York, este de părere că folosirea zilnică a cremelor de faţă cu factor de protecţie ajută la prevenirea ridurilor. "Atunci când aplicăm o cremă cu factor de protecţie trebuie să o întindem pe gât şi pe decolteu. Aceste zone sunt des neglijate de o mare parte dintre femei, iar razele ultraviolete pot afecta pielea din aceste zone. Soarele este responsabil de îmbătrânirea tenului, iar aceste creme menţin pielea suplă şi lipsită de riduri", spune dr. Waldorf.

Citeşte mai multe despre trucurile pentru a părea mai tânără pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici