Cum ai putea să slăbeşti fără să renunţi la paste, pâine şi cartofi

Dacă până acum carbohidraţii erau interzişi persoanelor care ţineau la silueta lor sau voiau să scape de kilogramele în exces, o nouă dietă pe bază de carbohidraţi face valuri în Statele Unite ale Americii. Principiile acestui regim dau peste cap tot ceea ce ştiam despre diete.

1984 afișări
Imaginea articolului Cum ai putea să slăbeşti fără să renunţi la paste, pâine şi cartofi

Cum ai putea să slăbeşti fără să renunţi la paste, pâine şi cartofi (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Potrivit acestei cure de slăbire, dacă vrei să pierzi kilogramele în plus nu trebuie să renunţi la pâine, paste şi cartofi.

În cartea "The Carb Lover's Diet" ("Dieta iubitorilor de carbohidraţi"), Ellen Kunes, redactor şef al revistei Health, şi nutriţionista Frances Largeman-Roth, scriu că numeroase studii au demonstrat că metabolismul este accelerat odată cu includerea în dietă a carbohidraţilor. Ele susţin că poţi slăbi în jur de trei kilograme pe săptămână dacă mănânci fără niciun fel de reţineri pâine, catofi copţi, paste sau orez.

Spre deosebire de celelate diete restrictive, regimul bogat în carbohidraţi oferă organismului energia de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Aceste substanţe nutritive susţin corpul atunci când este la dietă.

Află cum poţi să slăbeşti fără să renunţi la carbohidraţi pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici