Cum arată în detaliu firele de păr, praful, sperma sau păduchii. Imagini uluitoare la microscop - GALERIE FOTO

Unele obiecte şi fiinţe din lumea înconjurătoare sunt atât de mici încât nu le putem distinge cu ochiul liber, însă un fotograf a reuşit să surprindă detalii uimitoare ale acestora.

14750 afișări
Imaginea articolului Cum arată în detaliu firele de păr, praful, sperma sau păduchii. Imagini uluitoare la microscop - GALERIE FOTO

Praf din locuinţă. Include păr de pisică, fibre sintetice şi de lână, aripi de insecte, un grăunte de polen (Imagine: rense.com)

Fotograful britanic Brandon Brill a surprins în imaginile din cartea sa "Microcosmos" detalii care nu pot fi văzute cu ochiul liber ale unor lucruri sau vietăţi.

Fotografiile reprezintă imagini la microscop ale insectelor, părţilor umane sau ale unor obiecte.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Pe site-ul rense.com au apărut câteva fotografii ale artistului, printre care unele care arată firele de păr crescute pe suprafaţa pielii sau tăiate pe lama de ras, bacteriile de pe suprafaţa limbii, sperma, capul unui ţânţar, un păduche pe un fir de păr uman sau sporii unei ciuperci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici