Cum îţi poţi albi dinţii fără a-ţi distruge smalţul

Pentru a evita distrugerea danturii, stomatologii recomandă citirea cu atenţie a prospectului produselor de albit dinţii şi urmarea strictă a indicaţiilor.

495 afișări
Imaginea articolului Cum îţi poţi albi dinţii fără a-ţi distruge smalţul

Cum îţi poţi albi dinţii fără a-ţi distruge smalţul (Imagine: Mediafax Foto)

Oferta tot mai mare de produse pentru albit dinţii ne pune în dificultate atunci când vrem să alegem un sortiment care să ne ofere rezultatul dorit fără a provoca deteriorarea smalţului.

Medicii stomatologi spun că trebuie să le facem o vizită chiar şi atunci când optăm pentru albirea dinţilor acasă. "Piaţa este invadată de tot felul de produse pentru albit dinţii. Ele se găsesc sub mai multe forme: pastă, gel sau praf. Important este să ştim să alegem produsul care se potriveşte structurii danturii noastre", spune stomatologul Stela Nicolăescu.

Potrivit specialistului, astfel de produse sunt contraindicate persoanelor care acuză sensibilitate dentară. "Dantura lor este afectată. Aplicarea unor astfel de tratamente va duce la distrugerea dinţilor", explică medicul.

Citeşte mai multe despre cum îţi poţi albi dinţii fără a-ţi distruge smalţul pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici