Cum poţi dezvolta inteligenţa unui copil cu ajutorul jucăriilor?

Există două categorii de jucării: "deştepte" - cele care lasă loc gândirii, imaginaţiei şi inventivităţii copilului - şi "proaste" - de care puştiul se satură repede sau care nici nu trezesc interesul, spun psihologii citaţi de "Gândul".

95 afișări
Imaginea articolului Cum poţi dezvolta inteligenţa unui copil cu ajutorul jucăriilor?

Cum poţi dezvolta inteligenţa unui copil cu ajutorul jucăriilor? (Imagine: Gândul)

Atunci când se joacă, un copil se dezvoltă din punct de vedere social, emoţional, cognitiv şi fizic, susţin specialiştii în psihologie. "Jocul este necesar pentru dezvoltarea unui copil. Mulţi părinţi se mulţumesc să cumpere celor mici jucării, dar, când vine vorba de joacă, o lasă cu totul în seama copiilor.

Citeşte mai multe despre dezvoltarea inteligenţei copiilor cu ajutorul jucăriilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici