Cum poţi mânca sănătos la fast-foodurile din mall

Trăim într-o eră a vitezei, motiv pentru care suntem tentaţi să mâncăm tot mai des prin oraş. Nutriţioniştii citaţi de site-ul shine.yahoo.com recomandă câteva tipuri de preparate ce pot fi mâncate cu încredere şi în marile centre comerciale, informează Gândul.

989 afișări
Imaginea articolului Cum poţi mânca sănătos la fast-foodurile din mall

Cum poţi mânca sănătos la fast-foodurile din mall (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Porţiile supradimensionate, mâncarea îmbibată în grăsimi şi numărul impresionant de kilocalorii sunt câteva dintre motivele pentru care mâncarea cumpărată din mall este condamnată. Deşi pare greu de crezut, medicii nutriţionişti susţin că putem mânca la restaurantele din marile centre comerciale fără a ne teme de kilogramele în plus, de creşterea colesterolului sau a glicemiei.

Află cum poţi mânca sănătos la fast-food pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici