Cum poţi slăbi mai uşor. Dieta cu ardei iute

Condimentarea zilnică a dietei cu ardei iute poate duce la micşorarea apetitului şi la accelerarea metabolismului, este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Purde din statul American Indiana. Oamenii de ştiinţă susţin că acest fenomen apare din cauza substanţei capsaicină, care este responsabilă de gustul iute al acestui condiment, informează Daily Mail.

1150 afișări
Imaginea articolului Cum poţi slăbi mai uşor. Dieta cu ardei iute

Cum poţi slăbi mai uşor. Dieta cu ardei iute (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Potrivit rezultatelor cercetării, persoanele care vor să slăbească ar trebui să includă în dieta zilnică ardei iute, deoarece are capacitatea de a topi kilogramele.

Cercetătorii, coordonaţi de prof. Richard Mattes, precizează că efectul acestui aliment este mai puternic în cazul persoanelor care nu mănâncă în mod regulat ardei iute.

CIteşte mai multe despre dieta cu ardei iute pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici