Cum poţi slăbi şase kilograme într-o săptămână: Încearcă dieta cu supă de verdeţuri

Dieta cu supă de verdeţuri face parte din categoria regimurilor hipocalorice şi se bazează pe limitarea caloriilor consumate. Specialiştii în nutriţie susţin că acest regim este sănătos, mai ales că are drept scop arderea grăsimilor, neprovocând dezechilibre metabolice.

786 afișări
Imaginea articolului Cum poţi slăbi şase kilograme într-o săptămână: Încearcă dieta cu supă de verdeţuri

Cum poţi slăbi şase kilograme într-o săptămână: Încearcă dieta cu supă de verdeţuri

Regulile dietei cu supă de verdeţuri sunt relativ simple. În fiecare zi trebuie să mănânci supă de verdeţuri, care va fi pregătită din ceapă, ardei, roşii, ţelină şi varză. Dieta nu trebuie urmată mai mult de şapte zile, după care se va face o pauză de trei luni.

● În prima zi a dietei se va mânca supă, orice fruct, fără a avea limită de cantitate, excepţie făcând bananele, şi se va bea doar ceai neîndulcit sau suc de afine.

● În a doua zi nutriţioniştii recomandă ca meniul să fie alcătuit din supă, orice fel de legumă, excepţie făcând fasolea verde şi mazărea. Seara se poate mânca un cartof copt. Fructele vor fi excluse în această zi de regim.

Citeşte mai multe despre dieta cu supă de verdeţuri pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici