Cum să calmezi ieftin durerile în gât: bomboane, hrean şi lămâi

Cele mai frecvente cauze ale durerilor de gât sunt infecţiile virale sau bacteriene, des întâlnite în această perioadă. Fumatul, alergiile, polipii, cancerul şi forţarea corzilor vocale sunt alte cauze care duc la apariţia durerilor în gât.

302 afișări
Imaginea articolului Cum să calmezi ieftin durerile în gât: bomboane, hrean şi lămâi

Cum să calmezi ieftin durerile în gât: bomboane, hrean şi lămâi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Copiii şi vârstnicii sunt persoanele care acuză cel mai des această senzaţie de disconfort. Specialiştii, citaţi de site-ul "howstuffworks.com", recomandă câteva soluţii la îndemâna oricui pentru a calma durerea.

Hreanul este cunoscut pentru capacităţile sale de a te feri de răceală. Încă de la primele simptome ale gripei, este indicat să îl adăugăm în dietă. Un alt remediu bazat pe puterile vindecătoare ale rădăcinii de hrean presupune amestecarea unei linguriţe de hrean ras cu una de miere şi una de cuişoare într-un pahar de apă caldă. Amestecul se bea încet.

Citeşte mai multe despre calmarea durerilor în gât pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici