Cum să fii în formă de Sărbători

Pentru ca sărbătorile de iană să nu te prindă pe picior greşit, iar rochia pe care o vei îmbrăca la petrecerea dintre ani să-ţi vină ca turnată, este nevoie să începi de pe-acum să te îngrijeşti de siluetă.

20 afișări
Imaginea articolului Cum să fii în formă de Sărbători

Cum să fii în formă de Sărbători (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Îţi recomandăm cât mai multă mişcare, pentru a preîntâmpina valurile de kilograme în plus care vor veni inevitabil în perioada Crăciunului, atunci când mesele abundă în cârnaţi, piftie, friptură de porc şi prăjituri.

O oră de mers pe jos, trei zile pe săptămână, echivalează cu 30 de minute la sala de fitness sau două ore de pedalat la bicicleta statică.

Citeşte mai multe sfaturi despre cum să fii în formă de sărbători pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici