Cum să scapi de celulită şi kilogramele în plus într-o lună

Cu siguranţă ai încercat toate metodele de slăbire, însă ai observat ca niciuna nu a avut rezultatul dorit sau efecte pe termen lung. Terapeuţii spun că acest insucces se datorează în mare parte faptului ca nu s-a stabilit un echilibru între organism, alimentaţie şi stilul de viaţă.

321 afișări
Imaginea articolului Cum să scapi de celulită şi kilogramele în plus într-o lună

Cum să scapi de celulită şi kilogramele în plus într-o lună (Imagine: Mediafax Foto)

„Pentru vindecarea unei afecţiuni, indiferent de natura ei, trebuie refăcut echilibrul energetic afectat. Acest lucru este cu atât mai valabil în cazul problemelor de greutate”, explică terapeutul Paula Sichim Shanti.

Află ce trebuie să faci pentru a scăpa de celulită şi de kilogramele în plus pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici