Video Cum scăpăm de mahmureală?

O pastilă antimahmureală, prima de pe piaţa românească, a fost lansată, miercuri, la Restaurantul Sangria.

120 afișări

RU-21, căci aşa se numeşte, are rolul de a creşte abilitatea naturală a organismului de a metaboliza băuturile alcoolice.

Managerul lanţului farmaceutic care o comercializează, Sorin Pătraşcu, a atras atenţia asupra faptului că pastila nu poate fi utilizată de băutorul cronic, sau de către cel care bea zilnic. Pastila este recomandată doar celor care "se pilesc ocazional''.

RU-21 este un supliment nutritiv care creşte abilitatea naturală a organismului de a metaboliza băuturile alcoolice. Ingredientele sale naturale ajută organismul prin încetinirea procesului de oxidare a etanolului şi de transformare a acestuia în reziduuri toxice, care a doua zi dau greaţă, dureri de cap şi alte efecte nedorite.

Conceput de oamenii de ştiinţă de la Academia de Ştiinţe a Rusiei, în urma a 25 de ani de studiu al metabolismului alcoolui, RU-21 este cunoscut şi sub numele de pastila KGB, întrucât a fost testat în laboratoare speciale menite să descopere formule avansate care să fie folosite de agenţii KGB şi de Serviciile de Informaţii ale Armatei Ruse.

Produsul conţine, printre altele, vitamina C, vitaminele B2 şi B6, acid glutamic, acid succinic şi glucoză. Doza ideală este de şase pastile, două la primul pahar, două la ultimul şi alte două dimineaţa, la trezirea din somn.

"RU-21 se bucură de o celebritate mondială de peste şase ani şi este ideal de consumat înainte şi după o petrecere, deoarece acest supliment nutritiv reprezintă soluţia la problemele provocate de consumul de alcool, chiar şi în cantităţi moderate. RU-21 se adresează tuturor petrecăreţilor şi amatorilor de distracţii cu vârste de peste 21 de ani din România, iar pofta de distracţie a românilor este binecunoscută. Petrecerile românilor continuă chiar şi după ora 4 dimineaţa, iar 16 milioane de români consumă anual 600.000 de tone de vin, după cum arată studiile de specialitate din domeniu'', potrivit datelor prezentate de conducerea lanţului farmaceutic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici