Cum slăbeşti 7 kilograme în 7 zile prin dieta daneză

Dieta daneză este un regim restrictiv care poate fi reluat la fiecare şase luni fără a da peste cap metabolismul, susţin experţii în nutriţie. Potrivit specialiştilor, această cură promite pierderea a şapte kilograme într-o săptămână. Pentru că este sărac în kilocalorii, persoanele care doresc să ţină acest regim de slăbire au nevoie de acordul medicului înainte de a urma dieta.

789 afișări
Imaginea articolului Cum slăbeşti 7 kilograme în 7 zile prin dieta daneză

Cum slăbeşti 7 kilograme în 7 zile prin dieta daneză (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, în prima zi la micul dejun se va bea o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. La prânz se recomandă două ouă fierte, 400 grame de spanac şi o roşie. Cina va fi alcătuită din 200 de grame de friptură de vacă şi o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

Citeşte mai multe despre dieta daneză pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici