Cum "ştergi" vergeturile, cicatricile şi ridurile profunde. Tehnologie disponibilă şi în România

Specialiştii în estetică sunt de părere că vergeturile, cicatricile şi ridurile profunde nu pot fi tratate cu ajutorul cremelor cosmetice. Cu toate acestea, experţii susţin că există o soluţie pentru a "şterge" aceste imperfecţiuni ale pielii.

543 afișări
Imaginea articolului Cum "ştergi" vergeturile, cicatricile şi ridurile profunde. Tehnologie disponibilă şi în România

Cum "ştergi" vergeturile, cicatricile şi ridurile profunde. Tehnologie disponibilă şi în România (Imagine: Shutterstock)

Recent, pe piaţa estetică din România a fost lansat un aparat care tratează vergeturile, cicatricile şi ridurile profunde cu rezultate vizibile încă de la prima şedinţă.

Sistemul utilizează o nouă şi inovativă tehnologie, respectiv radiofrecvenţa fracţională. Aceasta este o combinaţie între două tehnologii deja consacrate pe piaţa medical-estetică şi anume: radiofrecvenţa şi laserul fracţional.

Printre avantajele acestui dispozitiv se numără realizarea tratamentelor indiferent de anotimp sau culoarea pielii şi o perioadă de recuperare mult mai mică decât a celorlalte tehnologii asemănătoare.

"Noua tehnologie produce o combinaţie unică cu efect de reîntinerire a pielii, reducerea ridurilor, tratarea vergeturilor, strângerea pielii şi chiar de lifting", spune dr. Florin Juravle, medic chirurg estetician.

Află mai multe despre aparatul care şterge ridurile pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici