De ce bărbaţii şi femeile consumă alcool înainte de a face sex

Patru din zece femei spun că aleg întotdeauna alcoolul înainte de a face sex pentru prima dată cu partenerul lor pentru a scăpa de complexe, informează cotidianul Gândul.

459 afișări
Imaginea articolului De ce bărbaţii şi femeile consumă alcool înainte de a face sex

De ce bărbaţii şi femeile consumă alcool înainte de a face sex

Potrivit cercetătorilor britanici, majoritatea femeilor întreţin raporturi sexuale cu bărbaţii numai după ce beau cel puţin un pahar de vin, pentru a prinde curaj.

La capitolul performanţe sexuale, cel mai bine se prezintă bărbaţii cu un consum moderat de alcool, adică cei care beau aproximativ patru pahare pe zi de vin sau bere, timp de cinci zile pe săptămână.

Citeşte mai multe despre consumul de alcool înainte de a face sex pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici