- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- BUCUREŞTI, (26.03.2010, 08:48)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
De ce devenim dependenţi de fast-food?
Hamburgerii, pizza, pastele bolognese sau carbonara, hotdogul, shaorma - toate aceste preparate de tip fast-food au un gust nemaipomenit numai dacă sunt cumpărate de la restaurantele de profil, explică "Gândul".
52 afișări

De ce devenim dependenţi de fast-food? (Imagine: Gândul/Shutterstock)
"Putem face şi aceste feluri de mâncare în propria bucătărie. Ingredientele se găsesc pe piaţă, dar nu vor avea acelaşi gust, miros şi culoare, ca cele cumpărate gata făcute. Specialiştii din domeniul fast-food adaugă anumite ingrediente secrete, precum prafuri sau condimente - compuşi care pot crea dependenţă", spune Livia Nena, bionutriţionist.
Citeşte mai multe despre compuşii din alimente care pot crea dependenţă pe www.gandul.info.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Fragmente de istorie. Trei împărați, trei veri și un război mondial
-
Alegeri în Australia după 3 ani de incendii, pandemie şi inflaţie.Conform sondajelor, laburiştii i-ar putea învinge pe liberali
-
Poveşti care vindecă. A pierdut 40 kg. după o intervenţie de chirurgie bariatrică şi a ajuns să se iubească din nou
-
Sorin Oprescu rămâne în arest, în Grecia



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe