Dieta de trei zile. Cum să pierzi rapid cinci kilograme - pentru cine are rezultate cura

Specialiştii în nutriţie susţin au găsit o soluţie pentru a slăbi până la cinci kilograme în numai trei zile. Această reţetă poate avea succes mai ales în cazul persoanelor care sunt obeze şi au un indice de masă corporală care depăşeşte 25, informează Gândul.

163 afișări
Imaginea articolului Dieta de trei zile. Cum să pierzi rapid cinci kilograme - pentru cine are rezultate cura

Dieta de trei zile. Cum să pierzi rapid cinci kilograme - pentru cine are rezultate cura (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Pentru ca rezultatele să nu întârzie să apară se recomandă ca în prima zi masa să fie mai mult bazată pe legume, în a doua zi pe fructe, iar în ultima zi este indicat tonul. Potrivit experţilor, mişcarea este şi ea importantă. Aşa că renunţă la maşina personală şi fă puţină mişcare. Dacă mergi o staţie pe jos vei arde suficiente calorii cât un sfert de oră petrecut într-o sală de fitness. Dieta de trei zile îmbină alimente care accelerează tranzitul intestinal şi determină arderea grăsimilor din organism.

Specialiştii în nutriţie recomandă în prima zi la micul dejun o ceaşcă de cafea neîndulcită, o jumătate de grapefruit şi o felie de pâine prăjită cu unt de alune. La prânz este indicat să consumaţi o conservă de ton cu o felie de pâine prăjită şi o ceaşcă de cafea fără zahăr. Cina este cea mai importantă masă, mai ales când vrei să scapi de kilogramele în plus. Astfel, specialiştii spun că în prima zi de dietă se poate consuma şi o bucată de piept de pui la grătar. De asemenea, se poate consuma o porţie de fasole verde sau o porţie de cartofi fierţi.

Citeşte mai multe despre dieta de trei zile pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici