Dietă rapidă: Cum să slăbeşti mâncând grepfruit

Potrivit specialiştilor în nutriţie, persoanele care recurg la regimul cu grepfruit reuşesc să slăbească între 6 şi 10 kilograme pe săptămână. Deoarece scăderea în greutatea este bruscă, această cură este recomandată de nutriţionişti doar în cazuri excepţionale şi cel mult o dată la doi ani, deoarece metabolismul are de suferit.

146 afișări
Imaginea articolului Dietă rapidă: Cum să slăbeşti mâncând grepfruit

Dietă rapidă: Cum să slăbeşti mâncând grepfruit (Imagine: Mediafax Foto)

Regimul se ţine timp de o săptămână, perioadă în care, la micul dejun, se recomandă o jumătate de grepfruit şi o ceaşcă de cafea neîndulcită sau una de ceai.

La prânz este indicată o jumătate de grepfruit şi două ouă, o salată de castraveţi şi roşii cu oţet peste care se va adăuga zeamă de lămâie sau verdeaţă.

De la masa de prânz nu trebuie să lipsească o felie de pâine prăjită şi o cană de ceai neîndulcit sau un pahar de apă.

Cina trebuie să fie servită cel mai târziu la ora 19. Nutriţioniştii recomandă la masa de seară o jumătate de grepfruit, între 100 şi 200 de grame de carne de pui, vită sau câteva felii de şuncă şi un pahar de 500 de mililitri de apă.

Citeşte mai multe despre dieta cu grepfruit pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici