Discounturile, la fel de excitante ca sexul

Eşti în căutarea cadoului perfect? Eşti atrasă de reduceri? Simţi că vibrezi de plăcere când găseşti lucruri frumoase, la preţuri mici? Ei bine, să ştii ca la nivel cerebral plăcerea shoppingului echivalează cu cea sexuală.

57 afișări
Imaginea articolului Discounturile, la fel de excitante ca sexul

Discounturile, la fel de excitante ca sexul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ochi mari, pupilele dilatate, bătăi de inimă accelerate-iată reacţiile pe care le experimentează orice shopaholică în perioada reducerilor. Dar daca te uiţi mai bine, îţi dai seama că aceleaşi reacţii apar şi în urma excitării sexuale.

Citeşte mai multe despre reacţiile pe care le experimentează orice persoană în perioada reducerilor pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici