Efectele pozitive ale stresului: accelerează gândirea şi întăreşte inima!

Stresul este inamicul numărul 1 al omului secolului XXI, dar specialiştii site-ului howstuffworks.com spun că absenţa unor perioade stresante din cotidian are efect negativ asupra sănătăţii, arată cotidianul "Gândul".

188 afișări
Imaginea articolului Efectele pozitive ale stresului: accelerează gândirea şi întăreşte inima!

Efectele pozitive ale stresului: accelerează gândirea şi întăreşte inima! (Imagine: Gândul)

Stresul este un răspuns al presiunii psihologice exercitate atât de un eveniment negativ, cât şi de unul pozitiv. Tocmai de aceea există şi cazuri în care stresul este benefic, pentru că adrenalina eliberată în organism poate avea influenţe pozitive asupra întregului corp, de la sistemul digestiv şi cardiovascular până la cel pulmonar şi afectiv.

Citeşte mai multe despre efectele pozitive ale stresului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici