Efectele secundare ale estrogenului

Estrogenii naturali sunt secretaţi de foliculul ovarian matur ce conţine ovulul. El este responsabil de dezvoltarea sexuală a femeii.

176 afișări
Imaginea articolului Efectele secundare ale estrogenului

Efectele secundare ale estrogenului

Termenul de estrogen este folosit cel mai adesea însă pentru a descrie substanţele sintetice cu efecte similare unui estrogen natural, folosite în contraceptivele orale combinate şi contraceptivele injectabile cu administrare lunară.

Cel mai frecvent estrogen sintetic prescris este Premarinul. Conform producatorilor, efecte secundare ale produsului sunt: vaginitele infecţioase, sângerarile vaginale, menstruaţii dureroase şi crampe.

Află mai multe despre efectele secundare ale estrogenului pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici