Epilarea cu laser - mai puţin eficientă la persoanele blonde

Epilarea cu laser este o procedură cosmetică prin care se inhibă creşterea firului de păr. Potrivit specialiştilor în cosmetică, metoda este eficientă în timp şi nu garantează îndepărtarea permanentă a pilozităţii. Tocmai de aceea este nevoie de mai multe şedinţe şi un tratament de întreţinere la o anumită perioadă de timp recomandat de cosmetician, informează Gândul.

113 afișări
Imaginea articolului Epilarea cu laser - mai puţin eficientă la persoanele blonde

Epilarea cu laser - mai puţin eficientă la persoanele blonde (Imagine:Shutterstock)

Culoarea părului, dar şi pigmentul pielii influenţează tipul de tratament recomandat. Specialiştii spun că este o procedură foarte eficientă pentru persoanele care au tenul deschis şi firul de păr închis pentru că laserul acţionează asupra pigmentului. De cealaltă parte, epilarea cu laser este mai puţin eficientă în cazul persoanelor care au firul de păr alb, grizonat sau blond.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici