Extratereştrii ar putea trăi printre noi

Conform cercetătorului de origine britanică Paul Davies de la Universitatea de Stat din Arizona, este posibil nu doar ca extratereştrii să existe, ci chiar ca aceştia să împartă Pământul cu oamenii.

66 afișări
Imaginea articolului Extratereştrii ar putea trăi printre noi

Extratereştrii ar putea trăi printre noi

Cosmologul Paul Davies susţine că are motive întemeiate să suspecteze că împarţim planeta cu cel puţin o formă de viaţă diferită de tot ceea ce cunoaştem din punct de vedere biologic. Această formă de existenţă ar putea să se dezvolte în medii otrăvitoare şi inaccesibile vieţii pământene, în adâncurile mărilor sau chiar în interiorul corpurilor noastre.

Citeşte mai multe despre posibila existenţă a extratereştrilor pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici