Fascinant sau înspăimântător? BEBELUŞUL-ROBOT, creaţia care imită perfect mişcările şi plânsul nou-născutului - VIDEO

Un specialist în efecte vizuale a creat un robot care imită perfect mişcările şi plânsul unui bebeluş.

3050 afișări
Imaginea articolului Fascinant sau înspăimântător? BEBELUŞUL-ROBOT, creaţia care imită perfect mişcările şi plânsul nou-născutului - VIDEO

Fascinant sau înspăimântător? BEBELUŞUL-ROBOT, creaţia care imită perfect mişcările şi plânsul nou-născutului

Chris Clarke a realizat prototipul în aşa fel încât să copieze şi reflexele subconştiente ale unui bebeluş, informează Daily Mail.

Robotul a fost creat pentru o telenovelă britanică, Chris Clarke având experienţă în domeniul cinematografic, contribuind şi la filmul lui Steven Spielberg "War Horse".

"Am proiectat mecanismele în aşa fel încât robotul să se mişte precum un copil", a declarat Chris Clarke.

Robotul a stârnit reacţii negative din partea celor care au văzut creaţia specialistului în efecte vizuale: "Sunt sigur că majoritatea persoanelor vor considera acest robot fără piele departe de a fi adorabil sau dornic de a fi ţinut în braţe", a susţinut cineva.

"Un bebeluş-robot fără piele este un coşmar", a adăugat altcineva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici