Filmele 3D daunează grav sănătăţii - o spun şi ruşii!

Pasiunea pentru filmele 3D poate fi foarte nocivă pentru ochii privitorilor. Entuziaştii acestui progres cinematografic nu ar trebui să urmarească filme tridimensionale mai mult de 2-3 ori pe săptămână, în timp ce unora nu le sunt recomandate deloc, din cauze medicale, sunt de părere oftalmologii ruşi.

164 afișări
Imaginea articolului Filmele 3D daunează grav sănătăţii - o spun şi ruşii!

Filmele 3D daunează grav sănătăţii - o spun şi ruşii! (Imagine: Gândul)

Atenţia medicilor de ochi ruşi a căzut asupra fenomenului filmelor 3D, după ce mai multe persoane s-au plâns că ar avea probleme de vedere în urma unei experienţe de acest fel. După ce au urmărit un film, privind prin ochelari special polarizaţi, unii indivizi au acuzat oarecare disconfort, migrene şi dificultăţi de adaptare a ochilor la mediu.

Citeşte mai multe despre problemele cauzate de ochelarii 3D pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici