- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- BUCURESTI, (09.11.2010, 09:53)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
Gălbenuşul de ou - mai nociv decât fast-foodul
Gălbenuşul de ou poate fi extrem de nociv pentru sănătate, mai ales pentru persoanele care au un nivel crescut al colesterolului.
38 afișări

Gălbenuşul de ou - mai nociv decât fast-foodul (Imagine: Shutterstock)
Potrivit oamenilor de ştiinţă canadieni, gălbenuşul este mai periculos decât preparatele de tip fast-food.
Cercetătorii susţin că un gălbenuş de ou conţine între 215 şi 275 miligrame de colesterol, în funcţie de mărimea oului, în timp ce produsele fast-food au un conţinut de până la 150 miligrame de colesterol la suta de grame.
Studiul, foarte controversat în rândul oamenilor de ştiinţă canadieni, a fost autorizat de către David Spence (Universitatea Western Ontario), David Jenkins (Spitalul "Sf. Michael" din Toronto), experţi în studierea infarctului miocardic, şi de către Jean Davignon, un reputat expert în dinamica colesterolului.
ULTIMELE ȘTIRI
-
VIDEO. Ramzan Kadîrov amenință Polonia: „Vă atacăm în 6 secunde, dacă primim ordin”
-
HOROSCOP 27 mai. Situaţii conflictuale care riscă să izbucnească. Patru zodii pot ajunge azi la ceartă
-
Australia primeşte aprobarea SUA pentru a cumpăra lansatoare de rachete
-
Irakul interzice prin lege normalizarea relaţiilor cu Israelul. Motivul pentru care Bagdadul a luat această decizie
Citeşte mai multe despre gălbenuşul de ou pe www.gandul.info



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



TACATACA.PROSPORT.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe