Gândul: Creierul femeilor este făcut din alt material genetic decât cel al bărbaţilor

Femeile şi bărbaţii gândesc diferit pentru că au creierul construit din material genetic diferit, susţin cercetătorii americani.

24 afișări
Imaginea articolului Gândul: Creierul femeilor este făcut din alt material genetic decât cel al bărbaţilor

Gândul: Creierul femeilor este făcut din alt material genetic decât cel al bărbaţilor

Aceştia au constatat că reacţiile diferite ale celor două sexe pot fi puse pe baza diferenţelor anatomice care apar ca urmare a diferenţei de material genetic, precum şi a faptului că funcţiile creierului sunt diferite la femei faţă de cele ale bărbaţilor.

Citeşte mai multe despre cum funcţionează creierul femeii şi cel al bărbatului pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici