Gândul: Obstacole pe drumul spre orgasm

Persoanele analitice riscă să ajungă mai greu la orgasm, pentru că această stare de eliberare presupune pierderea controlului, afirmă psihologii.

260 afișări
Imaginea articolului Gândul: Obstacole pe drumul spre orgasm

Gândul: Obstacole pe drumul spre orgasm

 „Orgasmul şi somnul din timpul nopţii sunt singurele momente din viaţa unui om când acesta pierdere contactul cu realitatea. Orgasmul nu presupune doar relaxarea tuturor muşchilor, ci şi renunţarea la control. Persoanele care gândesc nu pot renunţa la control”, susţine psihologul Claudiu Ganciu.

Află de ce femeile ating mai greu orgasmul pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici