Google Chrome beta are o nouă versiune

În visul său de cucerire a Internetului şi a tuturor reclamelor care pot aduce bani, Google lucrează din răsputeri la preţiosul său browser Web. Google Chrome beta vine cu câteva funcţii noi dar de departe cea mai importantă noutate este sporul de viteză pe care îl oferă.

31 afișări
Imaginea articolului Google Chrome beta are o nouă versiune

Google Chrome beta are o nouă versiune

Noua versiune beta de Google Chrome încarcă foarte repede paginile care au la bază mult cod JavaScript. În unele teste noua versiune este mai rapidă cu 25%, în timp ce în altele sporul de viteză atinge şi 35 de procente.

Află ce noutăţi mai aduce Chrome beta pe www.go4it.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici