Grăsimea de pe abdomen provoacă migrene

Din cauza modului de viaţă dezorganizat tot mai multe persoane se confruntă cu probleme cu greutatea care atrag după sine alte neplăceri cauzate în organism.

36 afișări
Imaginea articolului Grăsimea de pe abdomen provoacă migrene

Grăsimea de pe abdomen provoacă migrene

Potrivit unui studiu realizat de cercetători din cadrul Colegiului de Medicină din Philadelphia, SUA persoanele cu vârste între 20 şi 55 de ani care au depozite de grăsime în jurul taliei sunt mult mai predispuse migrenelor.

Citeşte mai multe despre posibilele cauze ale migrenelor pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici