IMAGINE ULUITOARE : Dimineaţa în spaţiu. Prima rază a zorilor, surprinsă de un astronaut NASA - FOTO, VIDEO

O imagine surprinzătoare cu luna ridicându-se deasupra Statelor Unite odată cu mijirea zorilor a fost publicată pe Twitter de un astronaut NASA aflat pe Staţia Spaţială Internaţională.

1975 afișări
Imaginea articolului IMAGINE ULUITOARE : Dimineaţa în spaţiu. Prima rază a zorilor, surprinsă de un astronaut NASA - FOTO, VIDEO

Dimineaţa în spaţiu: IMAGINE ULUITOARE cu prima rază a zorilor, surprinsă de un astronaut NASA - FOTO, VIDEO (Imagine: Twitter)

Cadrul uluitor, surprins deasupra sud-vestului Americii, seamănă izbitor cu imaginea de la începutul unui film Universal, scrie Daily Mail

Fotografia, postată de canadianul Chris Hadfield, de altfel cunoscut pentru împărtăşirea de imagini şi fimuleţe din spaţiu cu fanii de pe Twitter, face parte dintre ultimele astfel de postări, acesta anunţându-şi întoarcerea pentru luna aceasta.

Comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), Chris a câştigat numeroşi fanii pe Facebook (226.000) şi Twitter (peste 743.000) prin documentarea atentă şi de un mare impact vizual a expediţiei în spaţiu.

Printre locurile lui preferate de fotografiat se află deşertul Sahara, din Africa, el explicând că aşteaptă până când soarele se află chiar deasupra deşertului pentru a prinde cea mai bună fotografie.

"Frumuseţea staţiei spaţiale, totuşi, este că dacă nu se întâmplă să fie aici de data asta, mâine ar putea fi, sau poate luna viitoare. Aşteptarea unei fotografii nu e o cursă. Poţi fi răbdător, ca un vânător."

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici