VIDEO | Inginerul Mario Palazzetti, zis şi „Mister ABS”, pune frână COVID-ului, cu o nouă invenţie

  • Biostopper generează curenţi de aer care împiedică împrăştierea particulelor.
  • Astfel, poate fi redusă distanţa între oamenii care stau la aceeaşi masă.
  • Mario Palazzetti este inventatorul ABS-ului, de aceea i se spune Mister ABS.
5121 afișări

Lui Mario Palazzetti i se spune Mister ABS pentru că a inventat, cu 50 de ani în urmă, ABS-ul.

Palazzetti are 84 de ani şi încă nu a obosit. Cea mai nouă invenţie a lui este una foarte actuală. Se numeşte Biostopper şi, cu ajutorul unor curenţi de aer, blochează particulele emise de cineva atunci când persoana vorbeşte.

În felul acesta, doi oameni pot sta liniştiţi de vorbă la o masă, fără să se teamă că s-ar putea infecta unul pe altul.

Mai multe detalii n-a oferit, pentru că Biostopper e în faza de brevetare, dar speră să lanseze produsul până la sfârşitul verii.

Mister ABS spune, pe scurt, care e principiul invenţiei.

Este o izolare biologică între doi comeseni care, altfel, ar trebui să stea la o distanţă mai mare”, explică inventatorul Biostopper, Mario Palazzetti. 

       

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici