Înotul şi fitness-ul te ajută să dai jos kilogramele acumulate

Pentru că românului îi place ca de sărbători să se simtă bină şi, de cele mai multe ori, asta înseamnă să mănânce în exces, nu puţini sunt cei care trec în anul nou cu multe kilograme în plus, potrivit cotidianului "Gândul".

53 afișări
Imaginea articolului Înotul şi fitness-ul te ajută să dai jos kilogramele acumulate

Înotul şi fitness-ul te ajută să dai jos kilogramele acumulate (Imagine: Gandul/Publimedia

Pentru cei interesaţi să scape de acest exces de kilograme, câteva sfaturi sunt oferite de Mihai Popa, manager World Class Health Academy Marriott şi instructor de fitness. În esenţă, lucrurile sunt destul de clare. Nu ai cum să slăbeşti dacă nu faci mişcare.

Citeşte mai multe despre ce trebuie să faci pentru a scăpa de kilogramele acumulate pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici