Lămâia exfoliază şi împrospătează tenul

Un ten opac poate fi rezultatul genelor moştenite, însă în cele mai multe cazuri este determinat de stilul nostru de viaţă, sunt de părere specialiştii în dermatologie, potrivit Gândul.

128 afișări
Imaginea articolului Lămâia exfoliază şi împrospătează tenul

Lămâia exfoliază şi împrospătează tenul (Imagine: www.gandul.info)

Experţii susţin că lipsa umidităţii din apartamente, schimbările bruşte de temperatură, neaerisirea corespunzătoare a spaţiilor în care lucrăm şi sedentarismul pot duce la uscarea tenului. Potrivit specialiştilor citaţi de site-ul Reader's Digest, lămâia ajută la exfolierea pielii, dacă sucul fructului se amestecă cu puţin zahăr.

Experţii recomandă să ne spălăm faţa cu acest amestec, iar celulele noi vor ieşi la iveala, ajutând epiderma să recapete un aspect luminos. De asemenea, lămâia netezeşte ridurile. Pentru diminuarea şanţurilor de la nivelul pielii este indicat să amestecăm două linguriţe de suc cu o ceaşcă de lapte. Compoziţia rezultată se aplică pe piele, iar după 10 minute faţa se clăteşte cu apă călduţă. Specialiştii în dermatologie susţin că acestă mască stimulează celulele de colagen naturale ale epidermei, datorită conţinutului bogat în vitamina C al fructului.

Citeşte mai multe despre cum ajută lămâia la exfolierea şi împrospătarea tenului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici