Lista alimentelor care par sănătoase, dar nu sunt

Batoanele energizante, ceaiurile îmbuteliate, fresh-urile de fructe sau legume şi făina albă sunt câteva dintre alimentele care doar par sănătoase, dar în realitate pot ascunde multe grăsimi şi zaharuri, informează site-ul shine.yahoo.com.

46 afișări
Imaginea articolului Lista alimentelor care par sănătoase, dar nu sunt

Lista alimentelor care par sănătoase, dar nu sunt (Imagine: Shutterstock)

Sucurile de fructe sau legume şi ceaiurile îmbuteliate par benefice pentru sănătate la prima vedere, însă nu este aşa. Au un conţinut ridicat de kilocalorii, zahăr, conservanţi şi, în plus, sunt sărace în vitamine şi antioxidanţi.

Batoanele energizante devin aliatele noastre în momentele epuizante. Acestea conţin ovăz, nuci, seminţe şi bucăţele de fructe uscate, aşa că nimeni nu le consideră nesănătoase. Cu toate acestea, multe dintre batoane au în compoziţie cantităţi mari de zahăr, ciocolată, diferite siropuri şi ingrediente artificiale care le fac la fel de dăunătoare precum bomboanele. Chiar şi batoanele care conţin mai puţin zahăr sunt sărace în proteine, au foarte puţine fibre şi doar câteva vitamine şi minerale.

Citeşte mai multe despre alimentele care par sănătoase dar nu sunt pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici